ריטה

אלרגיה בעבודה

שלום רב, אני עובדת כלבורנטית במעבדה כימית. לאחרונה פיתחתי אלרגיה חריפה למספר כימיקלים ואני נוטלת תרופות עם המון סטרואידים כדי שאוכל להמשיך לתפקד בעבודה. אני חוששת שהתרופות יגרמו לי לנזקים גופניים כבדים אבל אני חייבת להמשיך לעבוד כי אני מפרנסת את משפחתי ואני חד הורית. אפשר לקבל סיוע מהביטוח לאומי?

קרן ברק, עורכת דין

שלום ריטה, במידה שפיתחת אלרגיה לחומרים עמם את באה במגע יום יומי במסגרת עבודתך כדאי לשקול פנייה לביטוח לאומי לאגף נפגעי עבודה בתביעה להכרה במחלת מקצוע. הנך מוזמנת להמשך קריאה בעניין: http://www.lbl.co.il/מחלתמקצועמיקרוטראומה.html