משפטי– זאפ
משפטיפורומיםנזקי גוף ופיצוייםכאב גב מנסיעה באוטובוס

מנהלי הפורום

עו"ד משה תבו

עו"ד משה תבו

עו'' ד משה תבו, בעל ניסיון של למעלה מעשר שנים בתחום נזקי הגוף. מתמחה בעיקר בתחומים הבאים: תאונות דרכים, תביעות נזיקין למיניהן, תאונות עבודה, תביעות כנגד המוסד לביטוח לאומי, תביעות כנגד חברות ביטוח: ביטוחי חיים, אובדן כושר עבודה, תאונות אישיות, תביעות סיעוד, נכות מתאונה, ביטוחי בריאות, ביטוח חו'' ל ותאונות תלמידים. עד היום טיפלתי במאות תיקים הן בבתי המשפט והן באמצעות ניהול משא ומתן עם חברות הביטוח. הכל בכדי למצות את מלוא זכויותיהם של לקוחותיי.

קביעת פגישה
0779977621
חזרה לפורום

כאב גב מנסיעה באוטובוס

נעמ
נעמי

אתמול בדרך הביתה מהעבודה נסעתי כהרגלי באוטובוס. בשלב מסוים הנהג בלם בפתאומיות כדי לא להיכנס במכונית שיצאה מחניה ואני נזרקתי קדימה מהמושב שעליו ישבתי. שקית שהייתה לי נפלה למטה מהמושב והתכופפתי להרים אותה ובדיוק אז הנהג המשיך לנסוע שוב במהירות. כשהתכופפתי להרים את השקית שהייתה יחסית כבדה הרגשתי כאב חזק באיזור השכמות, מתחת לצוואר. הבוקר קמתי עם כאב באותו המקום וגם עכשיו כואב לי. אני מניחה שהכאב נובע מהבלימה והנסיעה המהירה של הנהג אבל אין לי דרך להוכיח את זה. מה באפשרותי לעשות?

RE:
מרק
מרק לייזרוביץ עורך דין(נכתב ע"י: נעמי)

נעמי שלום, לפי מה שאת מספרת המדובר בתאונת דרכים לכל דבר ועניין. אני מציע שאם את חשה בכאבים תבקרי בחדר מיון על מנת שניתן יהיה לבדוק את כאבייך. צייני בחדר המיון כי נפגעת בתאונת דרכים ומתי נפגעת. שימרי את כרטיס הנסיעה שלך (או הרב קו). יש צורך לגשת למשטרה ולהשיג אישור משטרה ואז לנהל תביעה מול חברת הביטוח של האוטובוס. אשמח לעמוד לרשותך בשאלות נוספות.

האם לא מספיק ללכת רק לרופא משפחה?

RE:RE:RE:
מרק

עדיף ללכת לחדר המיון שם הבדיקה היא מקיפה. האם היית בדרך לעבודה / מהעבודה ?

RE:RE:RE:RE:
נעמ
נעמי(נכתב ע"י: מרק לייזרוביץ עורך דין)

הייתי בדרך הביתה מהעבודה

RE:RE:RE:RE:RE:
מרק

אשמח לעיין במסמכים ולתת לך עצה ממוקדת יותר. ניתן לשלוח לי למייל או לפקס (035752522) ולציין דרכי התקשרות חזרה.