איציק

נזיקין זכוכית הבנק התנפצה

אישתי הגיעה לסניף הבנק 31.12.16 לכספומט בנק הפועלים ביום גשם סוער ב18:00 בזמן שמשכה הבנק נטרקה והתנפצה אישתי כוסתה ב"חול" של זכוכיות ידים ורגלים פצעי שיטחי מזכוכיות אישתי מרכיבה עדשות מגע ןהרגישה זכוכיות בעיניים אישתי הוציאה את העדשות ועובד הבנק שטף את פנייה כדי להוציא זכוכיות בגדים תיק נעלים נקרעו כוסו זכוכיות משקפים שבתיקה נשברו הבנק הזמין אמבולנס אישתי נבדקה במיון אורפדייה ועיניים ושוחררנו לקרת בוקר לאחר בדיקת עיינים לא נצא גוף זר כאמור הוצא בבנק על ידי עובד הבנק שלא מכחיש הגשנו תביעה על יגי עורכת הדין ביטוח הבנק הציעה 5000 ש"ח והסכים לעלות ל8000 ש"ח במהלך החצי שנה חלתה אישתי באובאיטיס מחלה אוטאימונית שפוגעת בעיניים עלולה להיגרם גם מטראומה אשמח לשמוע בעצתכם מרגישים מרומים 8000ש"ח

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

חסרה אינפורמציה בכדי לענות במדויק על שאלתך. בכל מקרה, לדעתי יש להתייעץ עם עורך דין אחר ועם מומחה רפואי מטעמכם.

אמיר שושני, משרד עורכי דין

אם תצליחו להוכיח שהמחלה היא תואה של התאונה, כנראה יגיע לכם יותר. קשה לענות על זה בלי לקרוא את כל התיק. אני ממליץ לכם לקחת את התיק לבדיקה של עוך דין אחר, ואז להחליט האם העו"ד שלכם הגיע לתוצאה מספיק טובה או לא.