ש

נזקי גוף בתאונה ללא נכות, 3 ימי מחלה

תאונה שהסתיימה בביקור במיון ושלושה ימי מחלה (פגיעה מאחור, כאבי שרירים/צליפת שוט), ללא נכות. בפנייתי אל חברת ביטוח החובה שלי כיצד אוכל להעריך מה הפיצוי שניתן לקבל, במטרה למנוע מחברת הביטוח להתנער ולשלם פחות? המקרה די פשוט, הבנתי שאינו מצדיק עירוב עו"ד.

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

המלצתי היא, בכל פניה לחברת הביטוח כדאי לפנות באמצעות עו"ד. ההסתכלות והיחס הוא אחר. יתרה מזאת, כאשר חברת הביטוח יודעת שמהצד השני עומד עורך דין אשר מבין עניין, היא תדאג לעמוד (ברוב המקרים) בזמנים המוטלים עליה בטיפול בתביעה ובתשלומים המגיעים ללקוח.

אמיר שושני, משרד עורכי דין

צליפת שוט יכולה להסתיים בנכות של 5-15% בקלות. לא הייתי מוותר על עורך דין. אם תפעלי לבד, יציעו לך 1500- 3000 ש"ח. עורך דין יידע להוציא יותר