ברוך

תחשיב נזק 10 אחוזי נכות צמיתה

היי שלום לכם. בירצוני לדעת מהו הפיצוי עבור 10 אחוז נכות לצמיתה גיל 28 ביום התאונה שכר 6900 לפני התאונה ולאחר תאונה 5000 כמה ניתן לקבל לפי נסיונכם פלוס מינוס

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. הנתונים שהצגת אינם מספיקים בכדי לחשב את הנזק שנגרם לך. האם המדובר בתאונת דרכים? או בתאונה אחרת, ימי אשפוז? ימי מחלה? נכות קודמת? ועוד. באופן גס ביותר, אפשר לכמת 10% לאדם הממוצע בסך של בין 100,000-150,000 ש"ח. אך לפעמים בגלל בעיית חבות (אם המדובר בתאונת דרכים שאינה תאונת דרכים קלאסית) או באשם תורם (אם המדובר בתאונה אחרת), סכום הפיצוי עלול לרדת או לעלות. ישנם המון פרמטרים שלפיהם יש לחשב את הנזק. ממליץ לך "לזרום" עם עורך הדין שלך ועם המלצותיו. במידה ואתה מרגיש כי אינך מקבל את השירות הטוב ביותר מעורך הדין שלך, באפשרותך להחליפו, אך ממליץ לך קודם לדבר איתו על כך ולשאול אותו את כל השאלות המטרידות אותך. בהצלחה!

ברוך

היי שלום בהמשך לפנייה שלי לא מדובר בתאונת דרכים ולא היה נכות בעבר זאת נכות חדשה תבעתי את העירייה הסכום יכול להגיע ל250 300 אלף אולי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שוב, ישנם המון פרמטרים שצריך להתחשב בהם על מנת שאוכל לענות לך. ממליץ לך לקחת עו"ד מומחה בתחום. אתה מוזמן להשאיר את פרטיך האישיים ואצור עמך קשר בהקדם

ברוך

אני מבין אבל לפי נסיונך עם 10 אחוז ניתן להגיע ל250 פלוס מינוס

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

לפי סיפור המקרה, כנראה שלא. אבל הכל יכול להיות, אין חוק חד משמעי לדבר.

ברוך

תודה רבה רבה לך

ברוך

ערב טוב לכבודו שוב שאלה בתחשיב נזק אם הנכות 10 אחוזים לצמיתה השכר 6900 לפני התאונה גיל 28 לאחר חישוב פשוט של הנכות וגיל והשכר ומקדם היוון אנו מגיעים ל190 אלף בערך וכול זה עוד בלי שחישבנו צג ג עזרה בבית ו הפסדי פנסיה הוצאות רפואיות אז לדעתי כן ניתן להגיע סבבית 250 לא? אודע לך לתשובה

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך.אין באפשרותי לחשב את הנזק שנגרם לך כתוצאה מהתאונה על בסיס שאלות מבלי לקרוא את התיק לעומק.קח בחשבון שתחשיב הנזק נועד בכדי שבית המשפט ייתן הצעת פשרה על מנת לסגור את התיק ולא להתקדם להליך הוכחות. על כן, בתחשיב הנזק, כל צד יצטרך "לוותר" על חלק מהסכום על מנת לגמור את התיק כמה שיותר מהר. בהצלחה.

ברוך

ערב טוב עורך הדין כמה מקנה פיצוי כספי עבור 5 אחוז צמיתה גיל 32 תאונת עבודה? יש לציין שיש חבות מעביד בערך פלוס מינוס ?? אודה לתשובתך..