גיל שמש

תביעה בנושא תביעה כנגד משרד החינוך עקב הכרה של ביטוח לאומי כנפגע עבודה

שלום וברכה לפני כשנתיים הופרשתי לפנסיה עקב ועדה רפואית שקבעה שאני צריך לצאת לפרישה מאחר שיש לי צרידות ללא אחוזי נכות במקביל תבעתי את ביטוח לאומי שקבע שיש לי נכות מעבודה וקבלתי 30% + הפעלת תקנה 15 בסהכ קבלתי 45% . ממשרד החינוך קבלתי כמספר השנים שעבדתי 23 שנים 46% גמלה + פיצויים על השנים שיכלתי לעבוד לולא נפגעתי כ12 שנה משכורת לשנה. שאלתי האם אני יכול לתבוע את המשרד על אובדן הקול שלי ? או שמה שקבלתי זה מה שאני יכול לקבל.

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. לפי סיפור המקרה, הגשת תביעה למוסד לביטוח לאומי בגין מחלת מקצוע וקיבלת עבור המחלה אחוזי נכות. על כן, לפי סיפור המקרה, לא תוכל לתבוע גם כן את משרד החינוך. כמובן שמומלץ לפנות עם מלוא סיפור המקרה והמסמכים הרפואיים לעו"ד מומחה בתחום. בהצלחה והעיקר הבריאות!