משפטי– זאפ
משפטיפורומיםנזקי גוף ופיצוייםתביעה בנושא תביעה כנגד משרד החינוך עקב הכרה של ביטוח לאומי כנפגע עבודה

מנהלי הפורום

עו"ד משה תבו

עו"ד משה תבו

עו'' ד משה תבו, בעל ניסיון של למעלה מעשר שנים בתחום נזקי הגוף. מתמחה בעיקר בתחומים הבאים: תאונות דרכים, תביעות נזיקין למיניהן, תאונות עבודה, תביעות כנגד המוסד לביטוח לאומי, תביעות כנגד חברות ביטוח: ביטוחי חיים, אובדן כושר עבודה, תאונות אישיות, תביעות סיעוד, נכות מתאונה, ביטוחי בריאות, ביטוח חו'' ל ותאונות תלמידים. עד היום טיפלתי במאות תיקים הן בבתי המשפט והן באמצעות ניהול משא ומתן עם חברות הביטוח. הכל בכדי למצות את מלוא זכויותיהם של לקוחותיי.

קביעת פגישה
0779977621
חזרה לפורום

תביעה בנושא תביעה כנגד משרד החינוך עקב הכרה של ביטוח לאומי כנפגע עבודה

שלום וברכה לפני כשנתיים הופרשתי לפנסיה עקב ועדה רפואית שקבעה שאני צריך לצאת לפרישה מאחר שיש לי צרידות ללא אחוזי נכות במקביל תבעתי את ביטוח לאומי שקבע שיש לי נכות מעבודה וקבלתי 30% + הפעלת תקנה 15 בסהכ קבלתי 45% . ממשרד החינוך קבלתי כמספר השנים שעבדתי 23 שנים 46% גמלה + פיצויים על השנים שיכלתי לעבוד לולא נפגעתי כ12 שנה משכורת לשנה. שאלתי האם אני יכול לתבוע את המשרד על אובדן הקול שלי ? או שמה שקבלתי זה מה שאני יכול לקבל.

RE:
עו"ד תבו משה
עו"ד תבו משה

שלום לך. לפי סיפור המקרה, הגשת תביעה למוסד לביטוח לאומי בגין מחלת מקצוע וקיבלת עבור המחלה אחוזי נכות. על כן, לפי סיפור המקרה, לא תוכל לתבוע גם כן את משרד החינוך. כמובן שמומלץ לפנות עם מלוא סיפור המקרה והמסמכים הרפואיים לעו"ד מומחה בתחום. בהצלחה והעיקר הבריאות!