אייל

האם אפשר לתבוע חברת תרופות על נזק גופני גדול מאוד שנגם עקב שימוש בתרופה ?

שלום, רכשתי תרופה לשינה ללא מרשם מחברת תרופות בחול דרך האתר שלהם. לאחר שימוש של כמה ימים בלבד חלו אצלי תופעות קשות בגוף. התופעות הלכו והחמירו עד למצב של כמעט אובדן כושר עבודה. עדיין אין לי אבחון מדויק של המצב הרפואי. רציתי לדעם האם יש אפשרות לתבוע את החברה בגין הנזק שנגרם ? והאם אפשר להוכיח קשר בין לקיחת התרופה למצב שנגרם (יש לי תיעוד רפואי של ביקורי רופאים). תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. בכדי להגיש תביעה כנגד חברת התרופות, ראשית יש לחקור אודות התרופה ולאחר מכן להוכיח את הקשר בין לקיחת התקופה לבין הנזק שנגרם לך, האם חברת התרופות הזהירה אודות תופעות לוואי הללו והאם תופעות הלוואי הינם בגדר הסביר, אך קודם כל יש להמתין לאבחונים הרפואיים. כמובן שממליץ לך לקחת עו"ד מומחה בתחום.