אנונימי

הסכם פשרה במקרה של תאונת שרשרת - כדאי?

שלום רב, המקרה: לאחר שעצרתי את רכבי בפקק, רכב נכנס בי מאחור, וגרם לי להיכנס בנהג שמלפני. אני הייתי הרכב האמצעי בתאונת השרשרת. הרכב שלי ניזוק טוטאלוס וכעת חברת הביטוח של הנהג שנכנס בי מציעה הסכם פשרה. במידה ואענה להסכם הפשרה, ובעל הרכב שעמד לפני יחליט לתבוע אותי, האם אוכל לשרשר את התביעה לנהג שנכנס בי, גם לאחר הסכם פשרה ביננו? או שהסכם פשרה למעשה מבטל עבורי את האפשרות הזאת? תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. מאחר ואיני מעורב בפרטי פרטים של התאונה, הייתי מציע לך לא לחתום על הסכם הפשרה אלא עד לפני שסגרת את העניינים שלך עם הרכב שנכנסת בו, או שתכלילו אותו גם כן בהסכם הפשרה. בהצלחה!