סיגלית

כוויה במלון בזמן חופשה משפחתית

שלום, בתי נכוותה ממים רותחים בזמן ארוחת בוקר במלון. במלון לא הייתה ערכה לעזרה ראשונה והמוקד היה מרוחק חצי שעה נסיעה. בנוסף פקידת הקבלה לא ניסתה לעזור לנו למרות ששאלנו ובקשנו עזרתה באיתור מוקד רפואי האם יש מקום לתביעה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. האם נגרמה לביתך נכות כלשהי כתוצאה מהפגיעה? במידה וכן, יש עילת תביעה ומציע לך לקחת עו"ד בעניין. במידה ולא, מציע לפנות לקבלת פיצוי (שיהיה זעום היותר) מהמלון עצמו.

סיגלית

היד מלאה בשלפוחיות (כוויה דרגה 2) . היא חבושה וכנראה תצטרך להיות חבושה במשך שבועים. לגבי נזק לטווח ארוך. לא בטוחה בנוסך, בגלל הלחץ שלנו לחזור הביתה , לא שמנו לב שלא ארזנו 2 זוגות נעלי ספורט התקשרו למחרת בבוקר והסתבר שאין נעלים.. חופשה גהנום