ברוך

הצעת בית משפט האם לקבלה?

היי שלום רב עורך הדין משה חמו שוחחנו בעבר שאלה חשובה קיבלנו הצעת פשרה בית משפט 130 אלף בערך עבור 10 אחוזי נכות צמיתות לא סבלתי בעבר גיל תאונה 30 שכר 7000 ברוטו עובר התאונה שכר לאחר התאונה 5000 ברוטו עקב מעידה ברחוב בגלל בור.. האם ההצעה הגיונית? אני ממש לא מרוצה. האם לפי נסיונך ניתן לקבל יותר בבית משפט בפסק הדין? או שלקבל תהצעה של השופטת? זה ממש קצת איך היא חישבה ? איפה הפסדי פנסיה צד ג כאב וסבל השתכרות עבר עתיד? בחישוב פשוט נכות כפול שכר כפול מקדם היוון מגיעים ל 190 אלף ונוסיף שאר הסעיפים לא יודע תעזור לי בבקשה

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. לצערי דרך הפורום לא אוכל לתת לך תשובה חד משמעית. הטיפ הכי טוב שאוכל לתת לך היא "לזרום" עם עורך הדין שלך ולהתייעץ איתו, זו הסיבה ששכרת אותו לא? בהצלחה.

ברוך

תודה לך שאלה קטנה בדרך כלל ההצעה שנותן הבית משפט היא לא כולל שכר טרחה של ע"וד נכון?

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

לאו דווקא. לפעמים כן ולפעמים לא. מציע לך לעבוד יד ביד עם עורך דינך.