אד

תביעביעת נזיקין נגד ראש וועדת ערער של המוסד לביטוח לאומי.

ראש הוועדה הנה המנהלת של המרפאה לבריאות הנפש בבית החולים הלל יפה בחדרה , שם אני מטופל משנת 2013.אני לא ידעתח זאת.התיק הוחזר לוועדה ע"י ביה"ד לעבודה.הזמינה ראשת הוועדה חומרים רפואיים מקופ"ח שלי מכבי הביאה ביקורים שלי אצל פסיכיאטר רק 3 כשבפועל היו 13. במקביל אני מטופל במרפאות חוץ , המכון הריאומטולוגי מרפאת כאב בבית החולים איכילוב שם אני מטופל משנת 2013. כמו כן אני מטופל במרפאה לבריאות הנפש בבית החולים הלל יפה בחדרה משנת 2013 ורק אם ראשת הוועדה תזמין מהם את החומר הרפואי היא תקבל אותו או דרכי. אני צירפתי לוועדה מסמך מכל מרפאה והיא ראשת הוועדה לא רק שהתעלמה מהמרפאות האלהאף ציינה את שני המסמכים שהגשתי לוועדה. על סמך החומר של קופ"ח התייחסה ראשת הוועדה לסעיף אחד מתוך מסמך רפואי בו נטען שהרופא מכיר אותי די הרבה זמן וכעת מצבי טוב ועל זה ועל חוו"ד של ריאומטוןלוג שראה אותי בוועדה ל-10 דק' קבע שאין לי פיברומיאלגיה כאשר יש לי מסמכים כולל וועדות הב"ל שהרופאים קבעו שיש לי פיברומיאלגיה. כאמור עברתי ערכאות משפטיות שהלכו בדרך של הרופא כדי לא לפגוע בה ואני חייב לתבוע אותה אישית על רשלנות. היכן אוכל לעשות כן מה הכותרת ואם תרצה בתיק תאמר לי כמה הוא = לך. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. אין אפשרות להגיש תביעה כנגד ראש ערר של המוסד לביטוח לאומי. שכן, אין לך עילה נגדו. הוא פועל ברשות ובסמכות מי שהסמיך אותו. למרות שפירטת את המקרה, עדיין ישנם פרטים חסרים . ממליץ לך לשכור את שירותיו של עו"ד בכדי להגיש תביעה לבית הדין לעבודה, במידת הצורך. בהצלחה.