שרית

האם יש לי קייס לפיצוי בגין נזק גופני ועוגמת נפש

הופניתי לMRI שתי ידיים - בהפנייה כתוב במפורש "כפות ידיים" בשל חשש לארטריטיס (אצבעות). בדיקה יד 1 - עשו בטעות בשורש כף היד ולא בכף היד. בדיקה יד 2 (לאחר שבוע) - כמעט עשו אותה טעות אך עליתי עליה בשניות לפני שהחלה הבדיקה. עצרו הבדיקה והכינו אותי מחדש לבדיקה הנכונה. עכשו התברר שבבדיקת יד 1 למעשה עשו טעות ואצטרך לחזור עליה. לכן, אני נאלצת לעשות 3 בדיקות עוקבות במקום 2. כלומר, עוד בדיקה מיותרת אשר כרוכה בחומר ניגוד שידוע כמשאיר משקעים במוח + הבדיקה המאד לא נעימה MRI + פתיחת וריד. בנוסף, בבדיקה יד 2, פתחו לי וריד באופן מרושל ועל כן הצינור פרץ החוצה ודיממתי על גב היד ועל הרצפה ונאלצו לפצוח וריד מחדש במקום אחר. האם אני זכאית לפיצוי על הן הבדיקה הנוספת שאאלץ לעשות למרות שההנחיות בהפניה וגם בהתחייבות ציינו כף יד ולא שורש כף יד, והן הסבל עקב פתיחת וריד רשלנית בבדיקת יד 2? אם כן, למי אני פונה? תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. לצערי, במקרה מסוג זה,איני יכול לענות לך. את צריכה לפנות לעו"ד אשר יעבור על החומר הרפואי ויבדוק קייס לרשלנות. בהצלחה!