ר

נפילה באוטובוס - פיצויים\ תביעה?

נפלתי באוטובוס בגלל שהנהג האיץ מיד אחרי התחנה ובלם בפתאומיות (לא הספיק לעבור בירוק).עפתי כמעט לשמשה הקמית, מעקה הברזל הדף אותי. קיבלתי מכה רצינית בחזה ובצלעות. שבוע כבר כואב וקשה לי לנשום ולתפקד. חשוב לציין שאני צעירה ובריאה ד"כ וברור אם זו הייתה אשה מבוגרת ז היה נגמר רע. )היום הלכתי למוקד. חשד לסדק, אך ללא שברים. האם אוכל לעשות משהו בזה? יש עדה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. השאלה אם נגרמה לך נכות צמיתה כתוצאה מהתאונה ו\או הפסדי שכר ו\או הוצאות נוספות. במידה וכן, ככל הנראה את זכאית לפיצוי. ממליץ לך לשכור את שירותיו של עו"ד מומחה בתחום הנזיקין ותאונות הדרכים. בצלחה ובריאות.