מיכל

כוויה ושיעור יתר לאחר טיפול הסרת שיער בלייזר

שלום רב, אני עושה טיפולי לייזר בעורף קרוב לשנתיים. אחרי 3 טיפולים התחלתי לראות שצומחות לי שיערות באיזורים שלא היו לי..ואחרי עוד טיפולים השיעור התגבר והתגבר. אחרי הטיפול ה6 נוצרה לי כוויה מהטיפול. אחרי שהראתי להם את הכוויה,הם טענו שזה נראה כמו זיהום אבל הם יטפלו בי ויסירו לי את הצלקת בטיפולי לייזר מיוחדים. בנוסף,אמרתי להם שוב ושוב שאני לא רואה תוצאות אלא להיפך,השיער מתגבר ונהיה עבה וארוך וזה מביך אותי מאד וגורם לי לנזק נפשי!! הם ממשיכים לטעון שהשיערות יוסרו ושאני אמשיך בטיפולים ואאזר בסבלנות. אני כבר בטיפול ה9 ! והעורף שלי עדיין שעיר מאד (לא היו לי שיערות שם בכלל) אני מאבדת תקווה ולא יודעת מה לעשות. ראשית,האם יש לי עילה לתביעה? איך הפרוצדורה עובדת? האם זה קשור לתביעות קטנות או לנזיקין? אני אמורה ליידע אותם שאני מפסיקה את הטיפולים? בבקשה עזור לי

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. ראשית, מצטער על הנזק שנגרם לך. המדובר, ככל הנראה בתביעת נזיקין. ככלל, תביעות בגין נזקי גוף אינן מטופלות בבית משפט לתביעות קטנות. ממליץ לך לקחת עו"ד מומחה לנזיקין שיעיין בחוזה מול חברת הלייזר, בתיעוד הרפואי ויבדוק קייס לתביעה. בהצלחה ובריאות!