מיכאל

נזקי גוף ועוגמת נפש חמורה

שלום רב, לפני כשבועיים אישתי ואני נכנסנו לסניף של מקדונלדס כאשר אישתי בשבוע ה 41 להריונה, ממש בכניסה לסניף אישתי עשתה צעד אחד והחליקה על הרצפה שהייתה ממש רטובה ולדעתי גם עם שמן על הרצפה בגלל שנכנסתי לסניף יומיים לאחר מכן ביום גשום והרצפה לא הייתה מחליקה באותה רמה, בקיצור אישתי נחבלה בברכיים וקיבלה מכה בבטן,התפננו לבית חולים ולאחר כשעה התחילה הלידה בגלל היפרדות שליה, עברנו סבל רב בלידה הזאת עם לחצים גדולים, וגם הברכיים מאוד כואבות לה, האם יש על מה לתבוע?

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. ככל הנראה יש מה לתבוע, אך אין ביכולתי לדעת בערך מה הסכום מאחר וחסרים נתונים רבים. האם הלידה עברה בשלום? האם נגרם מלבד חבלה בברך, נגרמה נכות כלשהי? (את זה תוכל לדעת בהמשך) ממליץ לך לפנות לעו"ד על מנת שיעריך את נזקיך.