אוקסנה חלפון

הוצאת נכות בגין מעי רגיז 8 שנים ?

אני רוצה להוציא נכות ולקבל ביטוח לאומי בגין מעי רגיז קנדידה רב מערכתית דיכאון וחרדה ואי שליטה על הסוגרים בגין התסמונת ...וגם אובחנתי על ידי מטפל מומחה נטורפת שביצע סריקה של הגוף ומצא לי עובשים במעיים ופטריות ומחלת מעיים קוליטיס אני לא מצליחה לתפקד בחיים ומפטרים אותי מעבודות או אני מתפטרת לבד כי לא מרוצים ממני וחוויתי השפלות מצד המעסיקים ואיומים שיפטרו אותי...לא מצליחה לתפקד גם בבית המון חובות הצטברו לי ולבעלי ואני לא מצליחה להחזיק עבודה ..כדאי לקחת עורך דין ?? מה הסיכוי שלי להוציא נכות וקצבת ביטוח לאומי לפחות 80 אחוז ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. מצי לך לקחת עו"ד שמתמחה בביטוח לאומי. סיכויים, ניתן להעריך לאחר שמעיינים בתיעוד הרפואי. בהצלחה ובריאות.