שלומי

מה סכום הפיצוי מחברת הביטוח שניתן להגיע

שלום , שמי שלומי , בזמן העבודה , נפלתי בשטח ציבורי ושברתי את מסרק הרגל. ביטוח לאומי הכיר בזה כתאונת עבודה ופסק 10% מכות צמיתה - חברת הביטוח של העירייה מציעה 70,000 שח כפשרה - זה סביר ? לאן ניתן להגיע ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. על מנת לחשב נזקו של אדם, ישנם המון פרמטרים שצריך להתחשב בהם. ממליץ לך לשבת עם עורך דינך על מנת שתעריכו את נזקך ותחשבו ביחד באם ההצעה של חברת הביטוח משתלמת. ככל ואין לך עורך דין, ממליץ לך לשכור אחד כזה. בהצלחה!