ש

חבלה ושבר באף האם יש כיסוי לנזק

הבן שלי שבר את האף פעמיים בגיל 13/14 . הוא עבר רידוקציה שלא צלחה ויש צורך בניתוח תיקון מחיצה בשל סטיה ונפיחות השבר. מה הזכויות שמגיעות לנו ומי מממן את הניתוח אם יש ביטוח תאונות אישיות וביטוח תלמידים ? והאם זה מצב לנזק לטווח הארוך?

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. השאלה היא כיצד הבן שלך שבר את האף? האם מדובר בנזק שנגרם כתוצאה מנפילה במקום מסוים? עקב משהו מסויים? אם בשאמתו הבלעדית של בנך. ככל וישנו "אשם" נוסף, ישנה אפשרות להגיש תביעת נזיקין. ככל ומדובר באשמתו הבלעדית של בנך, ישנה אפשרות לתבוע את הביטוח תלמידים ככל ונגרמה לבנך נכות של למעלה מ 5% באף. מציע לך לפנות למומחה רפואי שיעריך באם קיימת לבנך נכות רפואית באף ולאחר מכן לשכור את שירותיו של עו"ד אשר ייעיין בפוליסת ביטוח תלמידים וישקול תביעת נזיקין במידת הצורך. בהצלחה.