שמעון

נזקי גוף כתוצאה מנפילה בסופרמרקט

נפילה בסופרמרקט שלום רב ביום 29.8.19 הורי ערכו קניות בסופרמרקט ובדרכם לקופה אבי מעד והתקשה לקום מפאת כאבים עזים שחש ברגלו השמאלית. הוא הובהל לבית החולים ושם אובחן שבר אשר דרש ניתוח לצורך ריפוי. לדברי אבי הוא אינו זוכר מה גרם לנפילה ומכיון שהיה נתון בסערת רגשות לא חשב על תיעוד איזור הנפילה. מבירור קצר שערכתי עם עובדי המקום ביום התאונה הם העידו שראו אותו על הרצפה אך לא ידעו או שלא רצו לומר מה גרם לנפילה. נשאלת השאלה האם יש מקום לתביעה ? ואם כן מה נדרש על מנת למצות הליך תביעה כזו? בתודה מראש שמעון

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

על מנת לקבל פיצויים בגין המקרה הנ"ל, עליך להוכיח רשלנות אשר בגינה אביך נפל. מעבר לכך, יש להוכיח נזק. ממליץ לשמור את הראיות על מנת שתוכל להוכיח את רשלנות ולהמתין להתייצבות המצב של אביך. רק לאחר התייצבות מצבו, תוכלו לדעת בוודאות את הנזק שנגרם לו ובגינו לדרוש פיצוי. בהצלחה.