משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד משה תבו

עו"ד משה תבו

עו'' ד משה תבו, בעל ניסיון של למעלה מעשר שנים בתחום נזקי הגוף. מתמחה בעיקר בתחומים הבאים: תאונות דרכים, תביעות נזיקין למיניהן, תאונות עבודה, תביעות כנגד המוסד לביטוח לאומי, תביעות כנגד חברות ביטוח: ביטוחי חיים, אובדן כושר עבודה, תאונות אישיות, תביעות סיעוד, נכות מתאונה, ביטוחי בריאות, ביטוח חו'' ל ותאונות תלמידים. עד היום טיפלתי במאות תיקים הן בבתי המשפט והן באמצעות ניהול משא ומתן עם חברות הביטוח. הכל בכדי למצות את מלוא זכויותיהם של לקוחותיי.

קביעת פגישה
0779977621
חזרה לפורום

פיצוי מחברת הביטוח

דוד
דוד

בטיול שעשיתי בתאילנד נסעתי באוטובוס שהנהג נכנס במכונית שנסעה לפניו בגלל שהוא נרדם. כמה ימים אחרי התאונה כאב לי הצוואר אבל לא הלכתי להיבדק בבי"ח בתאילנד. האם אני יכול לתבוע את חברת הביטוח שלי על התאונה?

RE:
מרק
מרק לייזרוביץ עורך דין(נכתב ע"י: דוד)

שלום דוד, עקרונית אתה יכול לתבוע את חברת הביטוח של ביטוח הנסיעות לחו"ל (ככל שעשית פוליסה כזו), אך אם המדובר בצליפת שוט פשוטה הסיכוי שלך לקבל כסף הוא מאוד נמוך שכן יש צורך להראות קיומים של אחוזי נכות משמעותיים כדי לקבל סכום כסף מחברת הביטוח של הנסיעות לחו"ל. כמובן שככל שיש לך פוליסות ביטוח אחרות - והן מתאימות לעניין - תוכל להפעיל אותן.