משפטי– זאפ
משפטיפורומיםנזקי גוף ופיצוייםתביעה מאוחרת לפיצוי מתאונה

מנהלי הפורום

עו"ד משה תבו

עו"ד משה תבו

עו'' ד משה תבו, בעל ניסיון של למעלה מעשר שנים בתחום נזקי הגוף. מתמחה בעיקר בתחומים הבאים: תאונות דרכים, תביעות נזיקין למיניהן, תאונות עבודה, תביעות כנגד המוסד לביטוח לאומי, תביעות כנגד חברות ביטוח: ביטוחי חיים, אובדן כושר עבודה, תאונות אישיות, תביעות סיעוד, נכות מתאונה, ביטוחי בריאות, ביטוח חו'' ל ותאונות תלמידים. עד היום טיפלתי במאות תיקים הן בבתי המשפט והן באמצעות ניהול משא ומתן עם חברות הביטוח. הכל בכדי למצות את מלוא זכויותיהם של לקוחותיי.

קביעת פגישה
0779977621
חזרה לפורום

תביעה מאוחרת לפיצוי מתאונה

חיי
חיים א

שלום התאונה ארעה לפני 3 שנים בהיותי חייל ,הרכב הוגדר טוטאלוסט. פגיעה לא חמורה שהצריכה ממני מנוחה של שבוע וטיפול תרופתי לכאבים. לא הגשתי עד כה דרישה לפיצוי נזקי גוף אין לי אישור משטרה יש לי את האישורים מבית חולים יום לאחר התאונה האם אני יכול להגיש תביעה לפיצוי ללא אישור משטרה? האם ניתן להוציא אישור כעת? תודה

RE:
עו"ד תבו משה
עו"ד תבו משה(נכתב ע"י: חיים א)

שלום לך. ככלל, תביעה בגין תאונת דרכים ניתן להגיש עד 7 שנים מיום התאונה. בנוגע לאישור משטרה. תפנה לתחנת המשטרה שחקרה את התאונה ותבקש להוציא העתק של אישור המשטרה. בהצלחה.

RE:RE:
חיי
חיים א(נכתב ע"י: עו"ד משה תבו)

היי לא דיווחתי למשטרה על התאונה בכלל