חיים א

תביעה מאוחרת לפיצוי מתאונה

שלום התאונה ארעה לפני 3 שנים בהיותי חייל ,הרכב הוגדר טוטאלוסט. פגיעה לא חמורה שהצריכה ממני מנוחה של שבוע וטיפול תרופתי לכאבים. לא הגשתי עד כה דרישה לפיצוי נזקי גוף אין לי אישור משטרה יש לי את האישורים מבית חולים יום לאחר התאונה האם אני יכול להגיש תביעה לפיצוי ללא אישור משטרה? האם ניתן להוציא אישור כעת? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. ככלל, תביעה בגין תאונת דרכים ניתן להגיש עד 7 שנים מיום התאונה. בנוגע לאישור משטרה. תפנה לתחנת המשטרה שחקרה את התאונה ותבקש להוציא העתק של אישור המשטרה. בהצלחה.

חיים א

היי לא דיווחתי למשטרה על התאונה בכלל