הראל שמ

נפילה ושבירת יד כתוצאה מסגווי לא תקול

שלום לפני מספר חודשים נפלתי מסגויי (כמו קורקינט) כתוצאה מתקלה במכשיר (תקלה לא מוכרת שקשורה ליצרן). המכשיר הסתובב 360 מעלות באמצע נסיעה בכביש והפיל אותי לכביש בחוזקה. נפצעתי והייתי עם גבס.ֿ לאחר מכן הגעתי לחברה ותיקנו לי את המכשיר תוך שציינו שפעם ראשונה נתקלו בבעיה כזו. מה הזכויות של מול החברה? האם אני זכאי לתבוע אותם ועל מה והאם צריך לכתוב להם בטרם הגשת תביעה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. ככל ותצליח להוכיח כי החברה התרשלה וכי היא אכן אחראית לתקלה אשר גרמה לך לנזקי גוף, תוכל להגיש תביעה כנגדה. בדרך כלל, בתביעות כגון אלו, יש לקחת : 1. מומחה רפואי אשר יעריך את נזקיך. 2. מומחה בטיחות אשר יאבחן את התקלה בקורקינט ויקבע את אשר ציינתי מעלה. חוות הדעת הללו עולות סכום לא מבוטל, אשר תצטרך לוודא כי נזקיך עוברים את סכום ההשקעה על מנת שישתלם לך לתבוע את החברה. בהצלחה ובריאות.