דני נויבך

תביעת ביטוח ועד הבית

הי אשתי נפלה בחודש נובמבר..במדרגות ושברה קרסול.יש ביטוח צד ג לדיירי הבניין .הועברו מסמכים רפואיים לחברת הביטוח .טרם החלימה . עדיין צולעת . חברץ הביטוח ש אלה אותי מה הסכום שאני דורש .שלחתי250000 שח ..שלחו תשובה נגדית שת9000 שח ...האם להמשיך להתנהל איתם בצורה של מקח וממכר ..הם יציגו סכום אני כנגד יציע סכום ..מוזר לי התהליך הזה .אני מבין שאני צ. לרדת ולהציע סכום חדש .. שאלתי בכמה לנקוב בהתיחחס להצעה שקיבלתי . נ.ב יש השתתפות עצמית של ועד הבית על סך 2500 שח שזה כמוכן יהיה עלי ..

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. המדובר בתביעה מורכבת מאוד!! ממליץ לך לא לפעול לבדך אלא להתייעץ עם עו"ד מומחה בתחום. מוזמן ליצור קשר: 052-8119783