מירב א

נזק גוף בתאונת דרכים שאינו פוגע בכושר ההשתכרות

הולך רגל נפגע מרכב. עקב הכאבים יכולתו לנוע מוגבלת (קשיים בהליכה וכו'). כיוון שהנו עובד בעבודה משרדית, יכולתו לעבוד לא נפגעה לרבות ביום התאונה. במצב זה, האם תקום זכאות לפיציים בתביעת נזקי גוף לחברת הביטוח, קרנית או הביטוח הלאומי? זאת, בהנחה שמדובר בכאבים מתמשכים ללא ממצא נוסף.

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. קיימת זכאות לפיצויים בתביעת נזקי גוף עקב תאונת דרכים גם אם שכרו של הניזוק לא נפגע. אולם, אם שכרו נפגע, כמובן שהפיצויים יהיו גבוהים יותר. ככל ולא נמצא הרכב הפוגע, יש לתבוע את קרנית. ככל ויודעים את זהות הנהג הפוגע, יש לתבוע את ביטוח החובה של רכבו. בנוגע לביטוח לאומי, יש מגוון מסלולים וממליץ לך לפנות לעו"ד המתמחה בנזקי גוף על מנת שיכווין אותך הכיצד לפנות לביטוח הלאומי, אם בכלל. מוזמנת ליצור עמי קשר טלפוני להמשך בירור- 052-8119783. בהצלחה!