משפטי– זאפ
משפטיפורומיםנזקי גוף ופיצוייםנזק גוף בתאונת דרכים שאינו פוגע בכושר ההשתכרות

מנהלי הפורום

עו"ד משה תבו

עו"ד משה תבו

עו'' ד משה תבו, בעל ניסיון של למעלה מעשר שנים בתחום נזקי הגוף. מתמחה בעיקר בתחומים הבאים: תאונות דרכים, תביעות נזיקין למיניהן, תאונות עבודה, תביעות כנגד המוסד לביטוח לאומי, תביעות כנגד חברות ביטוח: ביטוחי חיים, אובדן כושר עבודה, תאונות אישיות, תביעות סיעוד, נכות מתאונה, ביטוחי בריאות, ביטוח חו'' ל ותאונות תלמידים. עד היום טיפלתי במאות תיקים הן בבתי המשפט והן באמצעות ניהול משא ומתן עם חברות הביטוח. הכל בכדי למצות את מלוא זכויותיהם של לקוחותיי.

קביעת פגישה
0779977621
חזרה לפורום

נזק גוף בתאונת דרכים שאינו פוגע בכושר ההשתכרות

מיר
מירב א

הולך רגל נפגע מרכב. עקב הכאבים יכולתו לנוע מוגבלת (קשיים בהליכה וכו'). כיוון שהנו עובד בעבודה משרדית, יכולתו לעבוד לא נפגעה לרבות ביום התאונה. במצב זה, האם תקום זכאות לפיציים בתביעת נזקי גוף לחברת הביטוח, קרנית או הביטוח הלאומי? זאת, בהנחה שמדובר בכאבים מתמשכים ללא ממצא נוסף.

RE:
עו"ד תבו משה
עו"ד תבו משה

שלום לך. קיימת זכאות לפיצויים בתביעת נזקי גוף עקב תאונת דרכים גם אם שכרו של הניזוק לא נפגע. אולם, אם שכרו נפגע, כמובן שהפיצויים יהיו גבוהים יותר. ככל ולא נמצא הרכב הפוגע, יש לתבוע את קרנית. ככל ויודעים את זהות הנהג הפוגע, יש לתבוע את ביטוח החובה של רכבו. בנוגע לביטוח לאומי, יש מגוון מסלולים וממליץ לך לפנות לעו"ד המתמחה בנזקי גוף על מנת שיכווין אותך הכיצד לפנות לביטוח הלאומי, אם בכלל. מוזמנת ליצור עמי קשר טלפוני להמשך בירור- 052-8119783. בהצלחה!