אורנה

תביעת נזיקין מול מכון כושר

שבר תלישה בכף רגל לאחר אימון בחדר כושר שהוביל לגיבוס הרגל ולצורך בתקופת החלמה בהמשך ולאי כשירות לעבודה בטווח הקרוב. לציין שאני עצמאית והאם מגיע לי במקביל תשלום מביטוח לאומי?? אודה על תשובתך.

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. ישנו מסלול בביטוח הלאומי אשר מקבלים בגינו תשלום עבור תאונה. ישנם תנאים מצטברים מסויימים כאשר ככל והם מתמלאים, תהיי זכאית לתשלום מהביטוח הלאומי. התנאים הם: הינך מצויעה באובדן כושר עבודה, את מעל גיל 18, את תושבת ישראל, את חייבת להיבדק ע"י גורם רפואי תוך 72 שעות מהתאונה ואין זכאות לפיצוי מגורם אחר, כגון: קרן פנסיה, פיצוי עבור אובדן כושר עבודה, ימי מחלה וכו'. בנוסף אציין כי למכון כושר אמור להיות ביטוח בעבור תאונות מסוג אלו. הנך מוזמנת ליצור קשר ככל ומעוניינת על מנת שאדריך אותך כיצד לפעול. בהצלחה! 052-8119783.