עומר ב

תביעה בגין נשיכה ופציעה

שלום, הכלב של השכנים קפץ מעל הגדר והתנפל על הכלב שלי. הוא נשך אותו ופצע אותו. הכלב אושפז והנזק הכספי הוא אלפי שקלים. כמו כן, גרם גם לי ליפול ולהיחבל בכל הגוף. זו הפעם השניה שזה קורה. בפעם הראשונה שמשהו כזה קרה השכנים שילמו את ההוצאות הרפואיות והתחייבו שידאגו שלא יקרה יותר. הפעם הגשתי תלונה במשטרה. התלוננתי במחלקה הוטרינרית בעירייה. מה עוד ניתן לעשות ? אני רוצה שהשכנים ישלמו ביוקר על ההפקרות שלהם, על הסבל של הכלב ועל הסבל והפציעות שלי. תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. ממליץ לך לשכור את שירותיו של עו"ד אשר יעריך את היקף נזקיך הכספיים הן בגין הפציעה של כלבך והן בגין פציעותיך ולאחר מכן תשקלו יחד באם להגיש תביעה נזיקין או לאו. בהצלחה!