איילי

תביעה שכר טרחה בגרמניה

שלום. רציתי להתייעץ לגבי מקרה מוזר שקרה לי בגרמניה בעת בדיקת קורונה. הגעתי לבצע בדיקת pcr, האחות שביצעה את הבדיקה החדירה את המטוש באופן אגרסיבי ועמוק מאד, ובעקבות זה ממש קפצתי מהכאב, וכנראה שכשקפצתי פגעתי לה ביד. באותו הרגע היא דרשה ממני לעזוב את המקום ושהיא לא מוכנה לסיים את הבדיקה בגלל שפגעתי בה כביכול פיזית. טענה שאם לא אעזוב היא תקרא למשטרה, ובאותה נשימה אמרה לי איפה אני יכול למצוא מקום קרוב אחר לעשות בדיקה. לאחר המקרה פניתי לחברה בכדי לדרוש את עלות הבדיקה בחזרה, חזרו אלי במייל עם מכתב ארוך מעו"ד מטעמם, בגרמנית, שלאחר שתרגמתי אותו הבנתי שמבחינתם פגעתי באחות ובעקבות כך היד שלה היתה אדומה ונאסר עלי לבצע בדיקה במכונים שלהם ובנוסף לשלם להם הוצאות של שכר טרחת עו"ד בסך כ 500 יורו. אין ספק שכל המקרה הזוי לגמרי ולא מוצדק ואיני יודע כיצד לנהוג ואם להתעלם מכך.. מה שרציתי לשאול: 1. האם אני יכול להיות רגוע מכל הסיפור המופרך הזה כשאני בארץ ויכול להתעלם? 2. האם כשארצה לטוס בעתיד לגרמניה אני עלול להתקל בבעיה בביקורת הגבולות? תודה 3. האם ביטוח צד ג' שעשיתי לחו"ל אמור לטפל בעניין הנ"ל? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. זוהי אינה שאלה המתאימה לפורום זה. ממליץ לך לפנות לעו"ד המתמחה בדין הגרמני. בהצלחה!