מיכאל

נפילה במדרגות חוץ בבית פרטי

שלום, אודה לעזרתך , יצאתי החוצה מדלת כניסה מהבית של הבן שלי (הוא גר בבית פרטי -דו משפחתי), היה חושך ותוך כדי תוך כדי ירידה במדרגות החלקתי במדרגה האחרונה ושברתי את היד, זה קרה בתוך שטח המגרש של הבית. אזור המדרגות החיצוניות לא היה מואר (מפסק תאורה לא שמיש) וכן מדרגות אלו וקרמיקה באותה צבע וללא מחזירי אור לבן יש ביטוח צד ג' של משכנתא, האם ואיך מגישים תביעה ומה גובה הפיצוי האפשרי? תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. ככל הנראה ביטוח צד ג' של הדירה יכסה את עלויות הנזק שנגרם לך. כמובן שיש לבדוק את תנאי הפוליסה הספיציפית במלואם. בנוסף, בנוגע לעלויות הנזק, ממליץ לך לשכור את שירותיו של עו"ד מומחה בתחום אשר יעריך את הנזק שנגרם לך היות והוא מושפע מעוצמת הפגיעה הרפואית+ הנכות שתיגרם לך, ככל ותיגרם, בעקבות התאונה. בהצלחה!!