הילה גדסי

הגשת תביעה בגין אכילת שוקולד עלית

הי, הבן שלי אכל בטעות שוקולד עלית לאחר שהתגלו בשוקולדים שלהם סלמונולה. הוא חלה ובמשך מספר ימים לא מבוטל היו זרוק במיטה ומאז עדיין יש לו רגישות בבטן. עשינו בדיקת צואה ואכן ראו שיש לו סלמונולה. עבר מאז כחצי שנה. הודעתי לחברת עלית ולפי מספר הברקוד הם אמרו שהיתה בחבילה סלמונולה. האם אוכל להגיש תביעה? האם זה כדאי מבחינה כלכלית? האם הסיכוי לזכות גבוה? האם ההתעסקות בנושא תהיה רבה? תודה מראש!

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. לפי סיפור המקרה, ככל הנראה ישנה עילת תביעה. אולם, לא לכל תביעה ישנה כדאיות כלכלית. בדרך כלל רוב ההתעסקות תהיה של עוה"ד. ממליץ לך לשכור את שירותיו של עו"ד מתמחה בתחום על מנת שיעבור ביסודיות על התיק ויעריך את הנזק\ כדאיות התביעה. בהצלחה ובריאות שלמה.