אברהם

תביעת הוצאות לפני התביעה על הנזק

שלום חמותי החליקה אצל הספר לפני מספר חודשים, ושברה כמה עצמות ברגל. נכון לעכשיו היא אוספת מסמכים מרופאים, ומטפלת בעצמה. כדי לייעל את הטיפול היא צריכה לעשות פיזותרפיה במים, שאין לה התוויה בסל. האם יש דרך לתבוע את ההוצאות שהיו ויהיו בנפרד מתביעת הנזיקין הגדולה? שהביטוח/העסק ישלם לרופאים, לפיזותרפיה וכו' בדומה לביטוח בריאות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. ככלל, במקרה זה, אין אפשרות לתבוע הוצאות כלשהן בנפרד בתביעה נזיקין גדולה. ממליץ לך כבר כעת לשכור שירותיו של עו"ד על מנת שיעריך את הנזק לתביעה ויחל טיפול בעניין. בהצלחה!