אשר הרצל

האים אפשר לתבוע פעמיים 100 אחוזי נכות באובדן כושר עבודה לצמיתות

נפגעתי בעבודה בדמנציה קשה וכמו כן אורטופדית קשה בנתיים ביטוח לאומי נתן לי 100 אחוזי נכות באובדן כושר עבודה לצמיתות בנכות כללית כי הדיון לא היסתיים בבית המשפט לגבי הדמנציה.. ולגבי האורטופדית עדיין לא הגשנו תביעה האים מותר להמתין עד שהמשפט של הדמנציה יסתיים ואז לתבוע אני פוחד לחוק ההתיישנות מה הדין לכך

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. שאלה זו מורכבת מדי. ממליץ לך לפנות לעוה"ד שלך בשאלות הללו+ לבחון את עניין ההתיישנות. בהצלחה!