רפאלל

נזק גוף התקף לב וצנתור

שלום. אני נתמך ב.לאומי. הוכנסתי לצנתור דחוף עקב ביטול טיסה והזנחה כללית בשדה תעופה בחול. אני מבקש להגיש תביעה, נאמר לי שעלי להביא חוות דעת מומחה. השאלות::1 המומחה לא היה נוכח במקום.2 על סמך מסמכים?? אולי הוא משוחד?? 3,בסעיף 127 לתקנות סדר הדין האזרחי,רשום שאפשר להגיש מכתב רופא, או חוות דעת מומחה,4 ועוד נרשם שבית המשפט יכול לפתור התובע מהגשת חוות דעת. הרי התובע נתמך ואין לו כסף. השאלה המרכזית, האם אני יכול להגיש התביעה לפי מסמכי בית החולים ומכתב מנהל מחלקת הלב, שהגעתי וצונתרתי 4 ימים לאחר שהגעתי לארץ??? תודה לתשובה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. ממליץ לך לשכור את שירותיו של עו"ד מומחה בתחום הנזיקין על מנת שידריך אותך כיצד לפעול. לשאלותיך בקצרה: בדר"כ, המומחה הוא רופא וימסור דעתו רק על הנזק שנגרם לך. החוות דעת של המומחה היא מטעמך ולכן, ככל הנראה, הוא יחווה דעתו בעניינך, לטובתך. בנוגע ליתר שאלותיך, איני יכול לענות עליהן היות וישנם נתונים נוספים שלא ציינת. המדובר בהליך משפטי מורכב. עו"ד הדואג לזכויותיך, יעזור לך בעניין.