מנהלי הפורום

עו"ד משה תבו

עו"ד משה תבו

עו'' ד משה תבו, בעל ניסיון של למעלה מעשר שנים בתחום נזקי הגוף. מתמחה בעיקר בתחומים הבאים: תאונות דרכים, תביעות נזיקין למיניהן, תאונות עבודה, תביעות כנגד המוסד לביטוח לאומי, תביעות כנגד חברות ביטוח: ביטוחי חיים, אובדן כושר עבודה, תאונות אישיות, תביעות סיעוד, נכות מתאונה, ביטוחי בריאות, ביטוח חו'' ל ותאונות תלמידים. עד היום טיפלתי במאות תיקים הן בבתי המשפט והן באמצעות ניהול משא ומתן עם חברות הביטוח. הכל בכדי למצות את מלוא זכויותיהם של לקוחותיי.

קביעת פגישה
0779977621
חזרה לפורום

טיפלתי בהורי שהתעמרו בי והפכתי שבר כלי. האם אפשר לתבוע את העזבון שלהם

עדי
עדי

בשנת 2004 עברתי לדירת הורי לתקופה (עקב פיברומיאלגיה). ב 2007 הורי הציעושאמכור את דירתי והם יוסיפו סכום כסף מכובד וירכשו עבורי דירה משופרת. מכרתי אותה בזמן משבר המניות (2008) והתמורה היתה נמוכה. לאחר מיכן הנסיבות השתנו ואבי חלה מאוד ואמי התקשתה לטפל בו ובעצמה. מחירי הדירות הרקיעו והם הודיעו שהרכישה תאלץ לחכות. נאלצתי לחיות עימם ולטפל בהם לבדי 17 שנה (אחיותי סירבו לסייע). הורי ירדו לחיי ורדו בי. אמי,במיוחד, הפעילה עלי טרור פסיכולוגי שתפגע בירושתי ולא אקבל דירה, אם לא אעשה כרצונה.הפכתי להיות שפחה חרופה של שניהם. הם חסכו על העסקת פיליפינית ובעלי מקצוע רבים על גבי. נתתי להם אינספור שירותים והוצאתי אותם מבעיות סבוכות ומנעתי הפסדי כספים. נשחקתי והותשתי ונקלעתי למשבר נפשי. חליתי בסכרת קשה,בעיות לב והפיברו החמירה. הפכתי שבר כלי. כעת נפטרה אמי, ולא דאגה לתת לי במסגרת הירושה, חלק גדול יותר מאחיותי, למרות הבטחותיה לפצות. אחיותי מתעלמות ממה שקרה במשך שנים אלה כמו גם מהעובדה שאם כיום יש להן ירושה נאה לקבל - זה בזכות המאמצים שלי.האם אני יכולה לתבוע את העזבון על אובדן הבריאות, הרכוש וההתעמרות?