משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד משה תבו

עו"ד משה תבו

עו'' ד משה תבו, בעל ניסיון של למעלה מעשר שנים בתחום נזקי הגוף. מתמחה בעיקר בתחומים הבאים: תאונות דרכים, תביעות נזיקין למיניהן, תאונות עבודה, תביעות כנגד המוסד לביטוח לאומי, תביעות כנגד חברות ביטוח: ביטוחי חיים, אובדן כושר עבודה, תאונות אישיות, תביעות סיעוד, נכות מתאונה, ביטוחי בריאות, ביטוח חו'' ל ותאונות תלמידים. עד היום טיפלתי במאות תיקים הן בבתי המשפט והן באמצעות ניהול משא ומתן עם חברות הביטוח. הכל בכדי למצות את מלוא זכויותיהם של לקוחותיי.

קביעת פגישה
0779977621
חזרה לפורום

ייעוץ משפטי

זהב
זהבית

היי, יש לי פריצת דיסק הלכתי למומחה לעמוד שדרה בבי"ה ציבורי יש לי עליו המלצות מאוד חמות מסיכום הבדיקה שנערכה נאמר לי שאצטרך לעבור ניתוח ואין מנוס מכך מאחר וזה בי"ח ציבורי אין מובטח לי וע"מ שאוכל להבטיח לעצמי זאת אני רוצה ללכת לבי"ח פרטי בו הוא עובד מבחינה משפטית האם ישנו חוק שאוסר עליי זאת ?ישנה בעיה חוקית עם זאת?

RE:
מרק
מרק לייזרוביץ, עורך דין

שלום זהבית. אינני מכיר כל בעייה עם זה. בהצלחה בניתוח והחלמה מהירה. האם הוסבר לך מדוע פרץ הדיסק ? האם בעקבות תאונה ?

RE:RE:
זהב
זהבית

לא בעקבות תאונה, הרופאים לא נתנו השערה מדויקת מהיכן זה נבע אבל אני משערת שנסיעה בתחבורה ציבורית שמסתכמת להלוך ושוב קרוב ל3 שעות ליום עושה את שלו במיוחד שעבדתי כ10 שעות ממוצעות ליום.. זה גם סוג של תאונת עבודה?