משפטי– זאפ
משפטיפורומיםנזקי גוף ופיצוייםנשיכת כלב - מגיע לי פיצוי

מנהלי הפורום

עו"ד משה תבו

עו"ד משה תבו

עו'' ד משה תבו, בעל ניסיון של למעלה מעשר שנים בתחום נזקי הגוף. מתמחה בעיקר בתחומים הבאים: תאונות דרכים, תביעות נזיקין למיניהן, תאונות עבודה, תביעות כנגד המוסד לביטוח לאומי, תביעות כנגד חברות ביטוח: ביטוחי חיים, אובדן כושר עבודה, תאונות אישיות, תביעות סיעוד, נכות מתאונה, ביטוחי בריאות, ביטוח חו'' ל ותאונות תלמידים. עד היום טיפלתי במאות תיקים הן בבתי המשפט והן באמצעות ניהול משא ומתן עם חברות הביטוח. הכל בכדי למצות את מלוא זכויותיהם של לקוחותיי.

קביעת פגישה
0779977621
חזרה לפורום

נשיכת כלב - מגיע לי פיצוי

ליי
לייאת

שלום, טיילתי ברחוב ופתאום רץ לכיווני כלב שלא היה קשור מתוך חצר של מישהו ונשך אותי ונשארה לי צלקת גדולה על הקרסול. דיברתי עם בעל הבית ואין לו ביטוח. מה עושים ? מה מגיע לי ?

RE:
מרק
מרק לייזרוביץ עורך דין

שלום לייאת ראשית כדאי לברר לעומק אם אכן אין לבעל הכלב ביטוח. הרבה פעמים יש ביטוח על נשיכות כלב שכלול בתוך פוליסת ביטוח המבנה של הדירה שלרוב בעלי או שוכרי הבתים יש. גם אם אכן אין לבעל הכלב ביטוח זה כמובן אינו פוטר אותו מחובתו לשלם כסף בגין הנזקים שכלבו גרם לך. התמודדנו לאחרונה עם מקרה דומה של נזק שנגרם מכלב שבעליו לא היה מבוטח ובסופו של יום שילם בעליו של הכלב סכום משמעותי מכיסו האישי.