יובל

תביעה מחברת סלולר

שלום רב, המקרה הוא כזה, אשתי קיבלה מכתב מחברת סלולר עם חוב של כ 5000 ש"ח, לא אישתי ולא ני נמצאים בחברה זו, פנינו לחברת הסלולר והם הפנו אותה לעורך דין, פנינו אליהם והם אומרים שבחוזה מופיע הפרטים של אישתי שם, ת.ז. וכתובת, אך בחתימה מופיע שם אחר( לצורך העניין זוהי מכרה שלה), מעולם אישתי לא חתמה על כלום, ולא נתנה ייפוי כוח למכרה הזו, עורך הדין של החברה אמר שאם אישתי לא תשלם זה עובר להוצאה לפועל, רציתי לדעת מה ניתן לעשות במקרה כזה האם זה בכלל הגיוני שחברת סלולר תחתים אדם עם פרטים לא שלו ואפילו לא תבקש ממנו ת.ז.? תודה לעונים

עו"ד נבו למפל

שלום רב, לאור ובהתאם לכתוב נראה כי קיימת בעייתיות עם חברת הסלולר אשר נראה כי פעלה שלא כנדרש ויצרה התקשרות ללא בירור פרטים. המלצתי לאור הכתוב הינה כי תפנו בכתב אל משרד עו"ד והעלו את טענותיכם לעניין הטענה לכך שאישתך אינה מהווה צד לסכסוך מאחר ולא היא חתומה על ההסכם, לא ניהלה את ההתקשרות, אינכם באותה החברה וכו'. המלצתי הינה לברר אם המכתב הגיע אל משרד עו"ד ולבקש את תשובתו של המשרד לטענות במכתב. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר