בלה קודריה

אורנג

היי שלום, רציתי לדעת מה אני יכולה לעשות בנידון, לפני כשנה התנתקו מחברת פרטנר אורנג ועברנו לסלקום, ולאחר מכן עברו לחברת 012 ופתאום הגיעו אלינו חיוב של 5 קווים מאורנג עם מספרים שלא שייכים לנו וחיובים נוספים בסך 150 שח חשוב לי לציין שלא חתמתי איתם חוזה , לא בטלפון ולא בכתב, האם ניתן לתבוע אותם?

עו"ד נבו למפל

שלום רב, לאור הכתוב המלצתי ראשית הינה שליחת מכתב טענות אל חברת הסלולר בדואר רשום עם אישור מסירה והעלו טענותיכם. חברת סלולר , כלל מחוייבת לענות למכתבים מעין אלו. במידה ותגובת החברה לא תהא לשביעות רצונך, ביכולתך לבחון פניה אל בית המשפט. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר