לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אלכסנדר מירופולסקי

חיובים בחברת פלאפון

לפני כמה ימים התקשר אליי עורך דין והודיעה לי שאני חייב לחברת פלאפון 1188 ש"ח + הוצאות גביה 479 ש"ח. מדובר על 3 חשבוניות שבפעול חייבו אותי הרבה יותר מאשר מה שסוכם עם הנציג של פלאפון כאשר התקשר אליי ומכר לי חבילה ב 79.90 לחודש. החשבוניות לא חוייבו כי הייתה בעיה עם אמצעי תשלום וחברת פלאפון לא הודיעו לי על כך. כרגע זה נמצא בתהליך של לפני הוצאה לפועל אם אני לא מסדיר את החוב. בחשבוניות חייבו אותי הרבה יותר ממה שסוכם, ברצוני להסדיר את החוב ואם עכשיו אני אתקשר לחברת פלאפון אני בטוח שהם יגידו לי שאין כבר מה לעשות כי זה בטיפול של עורך דין. מה עליי לעשות. האם להגיש תביעה כנגד עם עורך דין מהצד שלי ? או להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות בעצמי? האם בכלל להגיש תביעה? מרגיש לי שנעשה פה אי צדק וחוייבתי הרבה יותר ממה שהייתי צריך.

עו"ד נבו למפל

שלום רב, איני מכיר את פרטי המקרה אולם המלצתי הינה כי ראשית תפנה במכתב אל משרד עו"ד בדרישה לבירור טענותיך. במידה והינך שולח את המכתב בפקס, אשר את הגעתו. לאחר מכן ביכולתך לצור קשר עם המשרד עו"ד בכדי לברר האם טענותיך נבחנות. איני מכיר את המקרה בכדי שאוכל להמליץ על הגשת תביעה. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר