תמר

אחריות על מכשיר

שלום, לפני 7 חודשים רכשתי גלקסי s 3 בחנות פרטית. לפני כחודש המכשיר הפסיק לעבוד באופן פתאומי. מסתבר שמדובר בתקלה ידועה במכשירים מסוג זה. כשפניתי לחברה בה קניתי את המכשיר, הם בדקו אותו וטענו כי הבעיה הינה חומרה והם מספקים אחריות רק לתוכנה ובדיקות מעבדה. האם הדבר חוקי? לפי מה שהבנתי הם צריכים לספק אחריות על כל תקלה שלא כתוצאה מנפילה או מקורוזיה. אשמח לקבל תשובה בהקדם

עו"ד נבו למפל

שלום תמר איני מכיר את תעודת האחריות של החברה. המלצתי הינה כי תבחני בדקדקנות את ההסכם בינכם ואת תעודת האחריות ובהתאם לכך תפני אל החברה. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר