יולי

שאלה בנושא חוקיות קנייה של סלקום והאם אפשר לצאת מהמצב הזה

שלום רב, לפני כ5 חודשים בעלי לשעבר שכנע את אימי שתקנה לנו 2 מכשירי טלפון זולים (כך הוא אמר) והוא יחזיר לה כל חודש... הבעיה התחילה כאשר בעלי חזר מהחברה ביחד עם הנציג כדי להחתים את אימי (היא לא יכלה ללכת יש לה נכות פיזית ונפשית) והוא (הנציג)אפילו לא הסביר לה על מה היא חותמת ומה נרכש רגע לפני בחברה וגם לא השאיר לה עותק מן החוזה שחתמה עליו (בפועל בעלי לקח טלפונים ניידים הכי חדישים ועוד כל מני עביזרים יקרים) אחרי חודשיים הוא הפסיק לשלם לה ונהיה לאימי חוב ענק שהגיע לעו״ד ... התקשרתי לעו״ד כדי להתחיל החזר בתשלומים אבל הם אמרו שאפשר לשלם רק 2 תשלומים (14000שח חוב !! ואין לנו אפשרות לחלק זאת ל2 תשלומים) וכשניסיתי להסביר להם שנעשה לאימי עוול גם על ידי סלקום וגם על ידי בעלי זה לא כל כך עניין אותם.. השאלה שלי היא : האם יש לנו איזו שהיא עילה חזקה נגד סלקום? הרי אם אמא שלי לפחות היתה יודעת על מה חתמה לפני זה היא לא היתה רוכשת כלום! וגם כמובן שלא הושאר לה שום חוזה בבית כדי שתדע על מה היא צריכה לשלם שלא נדבר על כך שהיא גם חולה ולא תמיד מבינה מה היא עושה בעצמה! אנחנו מאוד רוצים לשלם את החוב ולצאת מזה איך שהוא אבל 2 תשלומים לסכום כזה זה פשוט בלתי אפשרי !! תודה על המענה....

עו"ד נבו למפל

שלום רב, ככלל, קיימת חובה על פי חוק הגנת הצרכן למסור את הסכם ההתקשרות לצרכן לאחר החתימה וזאת בנוסף לחובתו להמציא לעיון את ההסכם גם לפני החתימה. משכך, לאור הכתוב, היה בלתי תקין שלא לספק לאימך את הסכם ההתקשרות לאחר החתימה. המלצתי הינה כי תפנו בכתב על משרד עו"ד של החברה, פרטו את כל נסיבות המקרה ובכלל זה מצבה של אימך והעובדה כי לא קיבלה את ההסכם לאחר החתימה ולא עודכנה בתוכנו כדבריך. לאחר קבלת המכתב נסו להגיע להבנות עם משרד עו"ד של החברה. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר