אסף

אפשרות לתביעה ייצוגית - מכשיר רכב מסוג ספיריט

שלום רב, ברכבי מותקן מכשיר מסוג ספיריט של פלאפון. המכשיר הזה מנתק שיחות חופשי ורוב הזמן הקליטה בו גרועה עד אין קליטה בכלל. כשפניתי לממש את הביטוח שיש לי על המכשיר ולהחליפו במרכז ההתקנות, החלה מסכת הייסורים שנמשכת קרוב לשנה. כל מכשיר שאני מחליף גרוע מקודמו. ואני מחליף מכשיר אחר מכשיר וכולם באותו מצב גרוע. המכשירים הם לא חדשים אלא מחודשים. והם מחודשים רע מאוד. אני זקוק למכשיר ברכב לשיחות בנסיעות המרובות שלי ואין לי יכולת להעריך את הנזק שנגרם לי כתוצאה מהסיפור המיותר הזה. למרות שיש לי ביטוח פלאפון לא מצליחה לממש אותו לשביעות רצוני. ההחלפות במרכז ההתקנות הן רק להשתיק אותי אבל גם הם יודעים שזה רק מס שפתיים כי המכשירים האלה דפוקים. כמעט 10 מכשירים החלפתי ובכל פעם זה תיאומים והמתנה ארוכה בתור הפסד זמן עבודה יקר והכי גרוע זה עגמת הנפש לאחר כל החלפה. אני לא מדבר על עשרות רבות של שיחות למוקדניות שקצרה ידן מלהושיע. החצופות האלה עוד מנסות לגרום לי להתייאש ומבצעות עלי אקט מכירה מרושע למכשיר חדש על חשבוני ועוד ללא ביטוח. ואני שואל על מה שילמתי ביטוח חמש שנים? אם הם לא מסוגלים לספק את השירות שיתנצלו ויתקינו לי מכשיר חדש על חשבונם.. לדעתי הבעיה הזאת מוכרת לכל מי שיש לו ספיריט ברכב רק שאנשים מתעצלים לתבוע ומחליפים בשקט את המכשיר לחדש על חשבונם. זו אחלה הזדמנות לתביעה ייצוגית. איזה עו"ד אמיץ ירים את הכפפה?

עו"ד נבו למפל

שלום אסף. המקרה שציינת כלפיך בהחלט מקומם. אציין כי בכדי להגיש בקשה לתביעה ייצוגית יש לעמוד בתנאים מסויימים הקבועים בחוק. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר