שגיא

מכשיר אייפון 6 נמסר לתיקון מספר פעמים ובסוף נאמר לי כי לא ניתן לתקנו ויינתן מכשיר חלופי

מכשיר האייפון 6 נמצא ברשותי כבר שנתיים. בזמן האחרון מסך המגע לא תפקד טוב אז שלחתי אותו למעבדת שירות של אי דיגיטל, לאחר מספר יימים נאמר לי שמכשיר תוקן אך ברגע יציאתי מהחנות התקלה חזרה. החזרתי את הטלפון לתיקון חוזר במסגרת האחריות. לאחר מספר ימים נאמר לי כי לא ניתן לתקן את המכשיר והוצא לי מכשיר חלופי משומש ללא תשלום בתנאי שאני לא מקבל את שלי חזרה! כמובן שזה נראה לי מאוד חשוד ולא הוגן, מה אפשר לעשות מבחינה משפטית

עו"ד נבו למפל

שלום, יש לבחון את פרטי האחריות. ככל ואינך מסכים עם התנהלות החברה, יתכן ורצוי לקחת את המכשיר לחוות דעת נוספת במעבדה. כמו כן המלצתי הינה כי תבקש את הטופס של המעבדה בו נקבע כי המכשיר אינו שמיש. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר