ליאל

מעבדה סלולרית - תיקון טלפון

הכנסתי מכשיר טלפון למעבדה סלולרית כדי לתקן מצלמה. למחורת קיבלתי את המכשיר אך המצלמה לא עבדה היטב. החזרתי אותו שוב לאותו המקום. התקשרו אלי באותו היום ממעבדה ואמרו שיש בעיה כלשהי שרק טכנאי מומחה יכול לתקן אך הוא בחו"ל. הציעו לי לקחת את הטלפון למספר ימים עד שהמומחה יחזור. לאחר שלקחתי אותו שמתי לב שכפתורי ווליום לא עובדים וזה מיסבה שהמסך בפינה השמאלית שליד הכפתורים מנותק מהטלפון. כאשר הגעתי למסור את הטלפון שוב לתיקון (ביום שהגיע המומחה) אמרתי לטכאי אחר שניסה לתקן את בטלפון לפניכן כי המסך חזר אלי מנותק בפינה בשמאלית ובגלל זה גם הווליום לא עובד, והוא ענה לי כי זה במכוון בגלל המצלמה. בנוסף נמסר לי שהמומחה רק נחת ולא יגיע למעבדה באותו היום. זה היה יום חמישי. בשישי חייגתי אליהם ושאלתי אם יכולים לטפל לי ואמרו לי שאני יכולה להכניס למעבדה אך רק ביום ראשון זה יהיה מוכן. החלטתי לא להגיע ולחכות ליום ראשון. ביום ראשון היה לי יום ארוך במכללה, והמכשיר היה בתוך התיק. לאחר שהוצאתי אותו קלטתי שמכשיר טלפון מנופץ ומסודק בדיוק באותה הפינה שהייתה מנותקת ומשוחררת מהמסך. ככל הנראה קיבל מכה בתוך התיק בדרך כלשהי. אך אני סבורה במיליון אחוז כי אם המסך לא היה משוחרר מהמכשיר לעולם לא היה ניסדק ממכה לא ברורה ודווקא באותה הפינה. למחורת הגעתי למעבדה הסברתי את הדברים הללו, אך הם טענו כי אין שום קשר בין מכה לבין מסך מנותק. האם אפשר להוכיח זאת והאם יש מה לעשות אם זה? חשוב לציין שמדובר במכשר נוט 5 טלפון מאוד חזק וחלקיו לא נשברים בקלות. כרגע הטלפון אצלהם לתיקון מצלמה. כנראה שיחברו גם את המסך במחזרה ויסדרו את כפתורי בווליום. אך סירבו לקחת אחריות על המסך.

עו"ד נבו למפל

שלום לאור הכתוב תאלצי להוכיח את הקשר בין הנזק שנגרם למכשיר לבין העובדה כי הפינה הייתה משוחררת. יתכן וכדאי לך לקבל חוות דעת לגבי כך ממעבדה למשל. ככל והצדק יהיה עימך ותצליחי להוכיח את הקשר, ביכולתך לפנות לחברה במכתב ולעלות טענותיך. ככול וטענותיך לא יישאו פרי, ביכולתך לשקול פנייה אל בית המשפט לתביעות קטנות. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר