שחר

חברה סלולרית גובה ממני כסף על מכשיר שלא נרכש

בתאריך 26.10.2016 רכשתי מכשיר מדגם אייפון 7+ במחיר של 4,400 ש"ח. כאשר העסקה היתה אמורה להיות (חצי באשראי ב-12 תשלומים וחצי במזומן). לאחר שנציג החברה הסלולרית חייב את כרטיס האשראי שלי הוא לא הצליח למסור לי את המכשיר בגלל בעיה טכנית במחשבי החברה ולכן הוחלט על ביטול עסקה. נכון להיום 4 חודשים מאוחר יותר. אותה חברה עדיין מחייבת אותי בכרטיס אשראי ומורידה ממני תשלום אחר תשלום בטענה שהם החזירו לי את הכסף. כמובן שהם לא החזירו לי את הכסף גם שלחתי להם פירוט של האשראי שלי.. אבל אין עם מי לדבר. הם בטחים שהם החזירו אומרים שיבדקו את הנושא ומושכים אותי כבר 4 חודשים. פניתי לעו"ד בעניין וזה ביקש ממני 1,000 ש"ח עבור כתיבת מכתב . אני שוקל לפנות לבית משפט לתביעות קטנות ולתבוע אותם על סכום של 10,000 ש"ח כולל עוגמת נפש (מעל 14 שיחות מתועדות + 2 ביקורים במרכז שירות) שרפו לי המון שעות של המתנה , כאבי ראש , עוגמת נפש ועצבים. אשמח להמלצתך... לפני שאחליט לגשת לבית המשפט...

עו"ד נבו למפל

שלום איני יכול להמליץ על פנייה לבית משפט מאחר ואיני מכיר את נסיבות המקרה אולם, ככל ומתקיימת גביה כלפיך שאינה חוקית , ולמרות ששלחת אליהם אסמכתאות לכך ולא נענת לדבריך, נראה כי ביכולתך להגיש תביעה קטנה אשר תכלול את כל נסיבות העניינים ואסמכתאות לטענותיך כפי ששלחת אל החברה. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר