גרגורי

ביטול אחריות על המכשיר בגין קורוזיה

שלום רב, להלן פרטי המקרה שלי: רכשתי מכשיר טלפון נייד עם אחריות לשנתיים. לאחר כחודש וחצי מכשיר הפסיק לעבוד. שלחתי אותו לתיקון למעבדה המורשת. מכשיר תוקן במסגרת האחריות ולאחר 10 ימים הוחזר לי. יום אחרי קבלת המכשיר מתיקון הוא שוב הפסיק לעבוד. שוב נשלח לאותה מעבדה. הפעם סירבו לתקן את המכשיר במסגרת האחריות בטענה שישנה קורוזיה במכשיר וזה מבטל אחריות. המכשיר חדש, לא נחסף למים או תנאי לחות , מאוד הקפדתי לשמור עליו. כמו כן נשמע לי מוזר שבתיקון הראשון לא התגלתה שום קורוזיה ואילו מספר ימים אחרי כבר יש נזקי קורוזיה כה חמורים שהאחריות מבוטלת... ברצוני לפנות לבית משפט לתביעות קטנות ולדרוש מחיר של המכשיר כפי שנרכש. האם תביעה מסוג זה בעלת סיכוי ? האם אני צריך חוות דעת של מעבדה נוספת? אודה לעזרתך והכוונתכם..

עו"ד נבו למפל

שלום ככל וטענת המעבדה בפעם השנייה לבדיקתך כי קיימת קורוזיה הייתי ממליץ כי תבקש את דו"ח המעבדה שקבע כך. בהתאם לכתוב דעתי היא כי בכדי שתוכיח תביעתך עליך להוכיח כי אכן לא היתה קיימת קורוזיה במכשיר. יתכן באמצעות חוות דעת מעבדתית נוספת. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר