דייויד

מסלול שהוצע לי בטלפון אינו קיים בחברה והפסקת שירותי סמס

שלום רב. א. הוצע לי טלפונית מסלול של 18 גיגה גלישה במחיר 39 שח לחודש בחברת 012, כשהסים הגיע אלי בדואר ורציתי להפעיל את המסלול התברר שבכלל אין כזה מסלול ב012 ואין אפשרות להפעיל אותו. בסוף קיבלתי רק 14 גיגה לחודש במחיר של 45 שח לחודש. מדובר על שני קווים, אחד חדש ואחד מניוד. ב. בקו שניידתי הכל עבד כשורה, במשך הזמן פתאום גיליתי שאי אפשר לשלוח לי סמסים ממנויי חברות פרטנר 012 וגולן טלקום. פניתי ל012 וטירטרו אותי מלא. בינתיים לא הגיעה תשובה. מה שכן קרה, זה שפתאום גם אני לא יכול לשלוח סמסים לאף אחד.. האם במקרים כאלו יש עילה לתביעה והחברה צריכה לשלם פיצויים??

עו"ד נבו למפל

שלום איני מכיר את מכלול המקרה אך ככל ויש בידך אסמכתאות לסיכומים עם החברה שלא קויימו אזי ביכולתך אכן לטעון לכך שהחברה אינה מקיימת את ההסכם. בנוגע לאי יכולתך לשלוח ולקבל הודעות טסקט, ראשית להבנתי זו בעיה טכנית, ככל ובעקבותיה תתקיים בעיה משפטית, אזי ביכולתך לטעון גם טענה זו. המלצתי הינה כי תפנה במכתב בדואר רשום אל החברה והעלה טענותיך. בהצלחה, עו"ד נבו למפל

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר