עומר

תביעה של פלאפון בעוון ניתוק ממושך

שלום רב לאחר ניתוק קצר מפלאפון לטובת סלקום פנו אליי משימור לקוחות בהטבה מפתה והחלטתי לחזור לשירותיהם. בתיאום מראש הוחזר הסים הרלוונטי וסוכם על חידשו השירות תוך 15 דקות. רק שמסיבות לא ברורות אני מנותק כבר מזה יממה רביעית ללא אופק לתיקון או יכולת לדבר עם מוקדים לאור שביתת העובדים. אני עצמאי ובמהלך הימים הנ"ל בוצע לי נזק אישי וכלכלי , האם יש עילה לתביעה לאור מצב החברה בימים אלו?

עו"ד נבו למפל

שלום לאור הכתוב ,ככל ומתקיים ניתוק ובהתאם לסיבותיו, ביכולתך לשקול פנייה אל בית המשפט. המלצתי הינה כי תפנה לייעוץ משפטי לבחינת טענותיך. בהצלחה עו"ד נבו למפל

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר