מאיר

שירות אינטרנט חברת בזק בנלאומי

אני מנוי בחברת בזק בנלאומי לשירותי אינטרנט.לאחרונה התברר לי שחויבתי כל חודש במשך מספר שנים עבור שירותים נוספים " שירותי גיבוי פעמיים הגנה בפני ווירוסים פעמיים ותמיכה טכנית פעמיים". אני לא בקשתי שירותים כאלה החברה טוענת שהסכמתי לשלאספקת שירותים אלה אבל את ההקקלטה ישמעו לי או יתממלו רק בצו בית משפט. בברור שנערך עם המחלקה הטכנית של חברת בזק בנלאומי התברר שבמחשב שלי מעולם לא הותקנו תוכנות כל שהם מטעם חברת בזק בנלאומי וכן אין אפשרות טכנית להתקין שני תוכנות אנטי ווירוס בו זמנית.עכשיו חברת בזק מנלאומי טוענת שנאמר לי בזמנו להתקשר למחלקה הטכנית על מנת שיתקנו את התוכנות ואני לא התקשרתי לכן אני שלמתי עבורם למרות שלא הותקנו בפועל. כמובן שזה לא נכון לא נאמר לי להתקשר למחלקה הטכנית לצורך ההתקנה. בכל אופן האם הם יכולים לחייב אותי עבור שירותים שלא סיפקו לי אפילו נקבל את טענתם הלא נכונה שאני בקשתי שירותים כאלה?: האם זה נכון שאני יכול לראות או לשמוע כיצד אני מסכים לקבל כל מני שירותים רק בצוו בית משפט? מה לדעתכם עלי לעשות כדי לקבל את כספי חזרה?

עו"ד נבו למפל

שלום, לאור הכתוב נראה כי התנהלות החברה אינה תקינה. לשאלתך, ככלל ,לא ניתן לדרוש סכומים עבור שירות שלא ניתן בפועל לצרכן. בנוגע לאי הסכמת החברה להמציא לך את ההקלטה אלא בצו בית משפט, זו תגובה לא תקינה בהכרח. נראה כי ביכולתך לשקול פנייה אל בית המשפט לתביעות קטנות להוכחת טענותיך. בברכה, עו"ד נבו למפל מומחה בדיני סלולר

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר