נטלי

האם שווה לי להגיש תביעה או שאני מזבזת את זמני

ביצעתי רכישה של 2 מכשירי אייפון מחברת פרטנר במעמד העסקה פרסנו את התשלומים ל-36. לאחר מס' ימים ביקשנו לשנות את הפריסה ל-12 תשלומים. כל חודש חייבו בסכום שונה בטענות תמידיות שזו טעות ויתקנו אותה . לאחר 4 חודשים מיום הבקשה לשינוי הפריסה חייבו אותי ב-17,500 ש"ח (שזה כפול 2 בערך מהעסקה שביצעתי) ושוב לטענתם זו טעות ויזכו אותי. הזיכוי היה על סכום של 17,300 מה שאומר שזיכו בפחות 200 ש"ח מאז עברו 3 חודשים שבהם עשרות פעמים אני מתקשרת לבדוק מה עם הזיכוי הנוסף ובכל פעם הנציג שעונה מבטיח שחוזר עם תשובה בעוד מס' שעות ונעלם אף אחד לא יודע לתת צענה מעבירים את הנושא ממנהל אחד למנהל אחר הבטחות שחוזרים אליי עם תשובות ברורות לאחר בירור מעמיק ושום דבר אף אחד לא חוזר . האם יש לי על מה לתבוע ששוה להתעסק בזה ?

עו"ד נבו למפל

שלום, מבחינה משפטית נראה לאור הכתוב כי יש בידך זכויות לאור העובדה כי הוחזר לך סכום נמוך מזה שנלקח לך וכן לאור העובדה כי מלכתחילה התנהלות החברה לא הייתה תקינה לכאורה. ההחלטה האם לתבוע או לא הינה לשיקולך כמובן. עו"ד נבו למפל

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר