משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות סלולרמה מונע מהיבואן להחזיר לי את המכשיר במסגרת הזמן אך לא תקין? האם יש סנקציות משפטיות כלשהן שאפשר להשית על יבואן שמחזיר את המכשיר כשהתקלה לא תוקנה והיחס
חזרה לפורום

מה מונע מהיבואן להחזיר לי את המכשיר במסגרת הזמן אך לא תקין? האם יש סנקציות משפטיות כלשהן שאפשר להשית על יבואן שמחזיר את המכשיר כשהתקלה לא תוקנה והיחס

לור
לורה בזל

שלום רב. לפני 10 חודשים רכשתי מכשיר סלולארי בחנות באילת. בשהייתי בארצות הברית בחודש יולי נתקלתי בבעיות של המכשיר שהיה מתנתק כל 5 דקות והופיעו כתמים במסך המכשיר. כשפניתי למעבדה בארצות הברית נאמר לי שיש בעיה במכשיר ומכיוון שהוא באחריות מגיע לי מכשיר חדש. בחזרתי ארצה מייד פניתי לחנות שבה קניתי את המכשיר, לצערי התחלפו הבעלים. אך מאחר בירורים נאמר לי להפקיד את המכשיר לחנות MONI LINE באילת. הפקדתי את המכשיר ב30.07.17 והסברתי שיש ביעה במסך. לא סופק לי מכשיר חלופי על ידם. נאמר לי שזמן התיקון בין 21 ימים. כשהתקשרתי לחברה CELL NOWלברר מה המצב של המכשיר לאחר 4 ימי עסקים, נאמר לי שאי אפשר לדעת מה המצב העדכני, כי המכשיר נמצא במעבדה, ואין (לא לי ולא להם) שום דרך ליצור איתה קשר ולברר, ולהם אין שום תשובה בנוגע לכמה זמן התיקון אמור להמשך. יש לציין שצערי הרב נשארתי בלי אנשי קשר ומנותקת מכל העולם, לא יכולתי לתפקד ולעבוד בלי אנשי קשר וטלפון. כל פעם שניסיתי ליצור קשר עם החברה, ללא מענה, עף פעם לא ענו על, מאחר מספר ימים מדי פעם ענו בווטסאפ אף פעם לא קיבלתי מענה מתי המכשיר יהיה מוכן. רציתי כבר בעצמי לנסוע לתל אביב לקחת את המכשיר אך, תמיד קיבלתי תשובה '' המכשיר לא מוכן''. רק מאחר 17 ימים קיבלתי תשובה : יש בעיה במסך ולתקן אותו יעלה לי 1300 ש''ח. הבעיה היא בעיות היצרן ולא אני גרמתי אותה. על הבעיה הודעתי ביום שמסרתי את המכשיר. ביקשתי דחוף להחזיר לי את המכשיר. נאמר לי המכשיר נשלח כבר. היום כבר 28.08.17, המכשיר עדיין לא הגיע ואף אחד לא נותן לי מענה מה קורה איתו. אני ממשיכה לסבול בלי טלפון. יש לי 2 שיחות טלפוניות מוקלטות והתכתבות בווטסאף. מה מונע מהיבואן להחזיר לי את המכשיר במסגרת הזמן אך לא תקין? האם יש סנקציות משפטיות כלשהן שאפשר להשית על יבואן שמחזיר את המכשיר כשהתקלה לא תוקנה והיחס המזלזל ביותר ועל אי מסירת המכשיר בזמן?